E15.cz - Názory 23.11.2023 23:11  České mediální vody rozvířil teprve třicetiletý investor ze Slovenska. Důvodem byla spekulace na pokles akcií amerického slevového portálu Groupon, kterou se snaží vzkřísit česká investiční skupina Pale Fire Capital. Díky shortování si přišel na výnos více než 50 procent během pár měsíců. Nejnovější úspěch si zapsal investicí do Activision Blizzard, kterou posléze odkoupil Microsoft. Zkušenosti s investováním získal především na burze v rámci veřejně obchodovatelných společností typu Amtrust, Manchester United, Facebook či Kraft Heinz. Své analytické schopnosti a porozumění trhu přináší tento kapitálový investor i do České republiky.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.