E15.cz - Názory 24.11.2023 19:10  V době drahých energií hledají vlastníci nemovitostí způsoby, jak snížit jejich energetickou náročnost. Částečným řešením může být automatizované stínění domu, které podle Jaroslava Zemana, jednatele společnosti Somfy, dokáže snížit spotřebu budovy až o 20 procent. O tom, jaké produkty firma nabízí, jak je to s jejich instalací, řízením a zabezpečením se s Jaroslavem Zemanem bavil zástupce šéfredaktora e15 Jan Novotný. Tato epizoda vznikla v rámci spolupráce se společností Somfy, výrobcem chytrých zařízení pro domácnosti. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.