E15.cz - Názory 28.11.2023 17:21  Český autoprůmysl se mění pod vlivem přechodu na elektromobilitu. Automobilky instalují nové technologie, upravují pracovní pozice a omezují výrobu součástek, které nemají budoucnost. A stále přitom opakují to, co od nich slýcháme už od druhé poloviny minulé dekády: díky elektromobilitě vzniknou v Česku nové pracovní pozice, které budou kvalifikovanější než ty současné. Jenže toto zobecnění platí jen částečně a zaznívá spíš proto, aby ukonejšilo desítky tisíc pracovníků, kteří se bojí o práci. A přiznejme si, že část z nich o práci skutečně přijde. Otázka zní: Jakou mají tito lidé záruku, že jim jejich zaměstnavatel, tedy automobilky, dokáže zajistit lépe placenou a kvalifikovanější práci? Pojďme se podívat na jeden aktuální příklad.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.