E15.cz - Názory 29.11.2023 18:30  Izrael a palestinské hnutí Hamás dál za zprostředkování Kataru, Egypta a Spojených států vyjednávají o prodloužení nynějšího příměří v Pásmu Gazy. Pokud se nedohodnou, měl by klid zbraní skončit ve čtvrtek nad ránem. Agentura AFP, katarská televize Al-Džazíra a deník Haarec s odvoláním na své zdroje dnes uvedly, že původně čtyřdenní klid zbraní, který začal v pátek ráno a byl už jednou prodloužen, by mohl trvat do neděle. K odkladu obnovení ofenzivy izraelské armády v Pásmu Gazy by mohla přispět i návštěva amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena, který má tento týden znovu přijet do Izraele, uvedla AP. Termín jeho příjezdu zatím není oficiálně znám. Konflikt v Izraeli sledujeme v online přenosu níže:

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.