E15.cz - Názory 30.11.2023 19:11  Statisíce lidí na odpočinku s důchodovým připojištěním čeká zásah do jejich finančních plánů. Podle Asociace penzijních společností ztratí už od července v rámci vládního úsporného balíčku nárok na státní příspěvky k měsíčním úložkám. Opatření bude navíc platit zpětně. O bonus tak přijdou i ti, kteří k polovině příštího roku nezavrší nejnižší možnou dobu spoření. Ministerstvo financí se odvolává na stanoviska odborníků, kteří původně navrhovali ještě tvrdší postup. Změny paragrafů už schválila Poslanecká sněmovna, nyní je posoudí Senát.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.