E15.cz - Názory 01.12.2023 10:01  Období na české poměry extrémně vysokých úrokových sazeb pomalu končí. Výnosy dluhopisů se již nacházejí pod svými maximy a na spadnutí je i první snížení sazeb ze strany ČNB. Nastala možná správná chvíle ke zhodnocení dopadů předchozího utahování měnové politiky na finance českých domácností. Výsledek může být pro mnohé překvapující: zvyšování úrokových sazeb mělo pozitivní vliv na jejich čisté úrokové příjmy. Jinými slovy příjmy z držení aktiv nesoucích úroky, jako jsou vklady či cenné papíry, se domácnostem v souhrnu zvýšily víc než úroky placené za přijaté úvěry

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.