E15.cz - Názory 02.12.2023 05:44  Český střadatel na důchod toho zase tak moc nežádá. Chce spořit a potažmo investovat tak, aby mu po odečtení inflace systematicky každý rok něco zbývalo. Tudíž chce investovat do aktiv, která mají šanci mu dlouhodobě reálně vynášet. Zadruhé mnozí ze střádalů nemají historicky zcela perfektní zkušenost s domácími penzijními fondy a mnozí z těchto mnohých zmíněný obrat považovali dokonce za eufemismus. Poslední kapkou pro ně mohly být třeba loňské ztráty „moderních“ účastnických fondů v kombinaci s tím, že penzijní společnosti i v této situaci vydělaly svým mateřským společnostem stamilionové zisky. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.