E15.cz - Názory 02.12.2023 20:30  Jen málokterá firma se v poslední době nesetkala s pojmem ESG. Zkratka vyjadřující ekologickou a sociální odpovědnost vedení firem bude od roku 2025 povinná pro podniky nad 250 zaměstnanců a čistým obratem vyšším než 40 milionů eur, o dva roky později i pro kotované malé a střední společnosti. Jak se na nová pravidla připravují české firmy? Přinese jim sběr dat výhody, nebo je pouze zatíží další byrokracií? Nejen na to během Business Breakfast e15 odpovídal Jan Sůra z poradenské společnosti v oblasti evropských veřejných záležitostí ACCESS EU.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.