E15.cz - Názory 06.12.2023 19:20  Globální trhy může brzy ochromit další válečný konflikt. Venezuela si už desítky let nárokuje podstatnou část území sousední Guyany, které je bohaté na nerostné suroviny, nacházejí se zde významná naleziště ropy, plynu, zlata a mědi. Napětí mezi oběma jihoamerickými státy se vyhrotilo na začátku prosince, kdy se drtivá většina Venezuelanů vyslovila v referendu pro to, aby jejich vláda rozporovaný region, známý jako Esequibo, anektovala. Obyvatelé Guyany se nyní obávají vojenské invaze. Opravdu k ní může dojít? A co by to znamenalo pro zbytek světa?               

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.