E15.cz - Názory 07.12.2023 10:00  Ačkoliv byla Toyota mezi prvními výrobci, kteří se rozhodli zkoušet nové technologie, například hybridní nebo vodíkový pohon, v přecházení na produkci čistě elektrických automobilů paradoxně zaostává za konkurencí. Ryze bateriovým vozům nedala přednost před ostatními, to se ale nyní mění. Toyota zrychlí výrobu elektromobilů v Evropě, sdělil magazínu Nikkei Asia šéf evropské divize japonské automobilky Jošihiro Nakata. Významně z toho může těžit její kolínský závod, jeden ze tří v Evropě. Jedním z možných scénářů je i to, že by se v Kolíně mohla vyrábět auta s dojezdem do sta kilometrů v ceně zhruba čtyři sta tisíc korun.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.