E15.cz - Názory 11.12.2023 12:40  Vysoké ceny materiálu a nízká poptávka způsobily v posledních měsících útlum ve stavebnictví. Rodinných domů se staví nejméně za osm let a do toho Čechy stále trápí bytová krize. Pomoc by nám z ní, alespoň podle našeho dnešního hosta, mohly dřevostavby. Michal Šopík je majitelem společnosti Vesper, která dřevostavby navrhuje a staví. Sám vidí potenciál hlavně ve spojení dřeva s betonem. Proč se v Česku víc nestaví ze dřeva? V čem se dřevostavby liší od tradičních domů? A kdy u nás začnou růst i dřevěné komerční budovy?  Nejen to se dozvíte v následujících dvaceti minutách.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.