E15.cz - Názory 12.12.2023 18:30  Jednání o závěrečné podobě regulace umělé inteligence , probíhalo na poměry Evropské unie dramaticky, jednání trvalo dlouhých 37 hodin. Vyjednavači po uzavření dohody oslavovali fakt, že Evropská unie je prvním místem na světě, kde byla obdobná regulace schválena. „Jsem přesvědčená o tom, že AI musíme regulovat globálně a že je daleko lepší, když ta pravidla udává demokratický svět než svět, který chce pomocí AI docílit absolutní kontroly nad společností. Proto jsme první,“ říká v rozhovoru pro e15 místopředsedkyně Evropské komise pro hodnoty a transparentnost Věra Jourová, která se do vyjednávání zapojila. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.