E15.cz - Názory 15.12.2023 21:10  Ještě loni pětina firem podle průzkumu společnosti Sodexo Benefity vánoční večírky vůbec neplánovala. Buď si je nemohly dovolit, nebo je od začátku pandemie zrušily úplně. Letos se podle prezidenta Asociace hotelů a restaurací Václava Stárka ale situace konečně zlepšuje. „Co se týká vánočních, ale i jiných firemních akcí pro zaměstnance, jejich četnost se po dvouleté covidové odmlce zvyšuje,“ potvrzuje. Důvodem je podle něj hlavně to, že se firmy snaží nalákat zaměstnance, kteří na trhu práce zoufale chybějí, i na jiné než finanční benefity.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.