E15.cz - Názory 18.12.2023 07:41  Vedení jihokorejské automobilky má velké plány se svým jediným závodem v Evropské unii. Nošovickou továrnu přestaví Hyundai tak, aby zde mohla vyrábět více elektromobilů, případně jen vozy s elektrickým pohonem. V současnosti zde zhotovuje modely Tucson, i30 a Kona Electric, tedy první elektromobil Hyundai vyráběný mimo Koreu. Spalovací vozy zhotovuje na jedné lince souběžně s elektrickými, podíl elektrických je proto omezený, může být nanejvýš třicet procent. Díky investici za vyšší stovky milionů až miliardy korun tento limit padne, uvedl v exkluzivním rozhovoru pro e15 šéf výroby závodu Martin Klíčník.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.