E15.cz - Názory 18.12.2023 22:00  Vítejte u posledního letošního vydání Investičního newsletteru e15. Během svátků se odmlčí a zpět bude 8. ledna. Ještě před tím, než usedneme ke štědrovečernímu stolu a o pár dní později oslavíme příchod nového roku, nás ale čeká jedna zásadní událost. Ve čtvrtek 21. prosince má bankovní rada České národní banky na programu měnově-politické zasedání. A je možné, že klíčová úroková míra zamíří po dlouhé době dolů. Naposledy ČNB snižovala sazby v květnu 2020 v reakci na pandemii covidu. Blížícímu se jednání centrálních bankéřů je věnována i část tohoto newsletteru. Nechybí ani další novinky a důležité momenty ze světa kapitálových trhů, nejprve ale stručný přehled zpráv.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.