E15.cz - Názory 21.12.2023 12:21  Fotbalový Liberec změní majitele. Podnikatel Ondřej Kania získal opci ke koupi 75 procent akcií. Klub od roku 1996 vlastní společnost Preciosa. Fotbalový Liberec bude mít nového většinového majitele. Podnikatel Ondřej Kania získal opci na koupi 75 procent akcií. Slovan o tom informoval na svých webových stránkách. Severočeský klub od roku 1996 vlastní sklářská společnost Preciosa a jeden z nejbohatších Čechů Ludvík Karl. Kania vybudoval v Česku, Španělsku a Chorvatsku síť amerických středních škol American Academy, které jsou součástí jeho společnosti Consilium.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.