EuroZprávy.cz 23.12.2023 15:20 To, k čemu se v předešlých dnech směřovalo, se nyní ve čtvrtek dojednalo. Miliardář Pavel Tykač totiž podepsal smlouvu s čínskou skupinou CITIC Group o převzetí fotbalové Slavie a stává se tak jejím novým majitelem. Že klub přechází pod kuratelu čtvrtého nejbohatšího Čecha, to potvrdil na svém webu. Podle zákulisních informací by se měla cena za balík 99,98 procenta akcií pohybovat kolem dvou miliard korun, přičemž součástí této dohody by měl být i převzetí Fortuna Areny v Edenu. Celou transakci musejí potvrdit jak české, tak i čínské úřady a tak až koncem února příštího roku bude tato transakce definitivně stvrzena. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.