E15.cz - Názory 23.12.2023 18:42  Česko-německý fond budoucnosti se za 25 let existence proměnil z instituce, která se původně zabývala především odškodněním nuceně nasazených, v nadaci, která nabízí mnohem víc. Jak nedávno v Berlíně trefně poznamenal český velvyslanec v Německu a první výkonný ředitel fondu Tomáš Kafka, „z povinného bruslení se stalo volné“.  „Většinou lidé mají chuť svět a lidi za hranicí více poznávat a žít v něm, ale chybí jim někdy inspirace, někdy odvaha a někdy trochu času na to udělat ten první krok,“ říká ředitel fondu Tomáš Jelínek k jednomu ze současných hlavních cílů svého česko-německého kolektivu: definitivně zbourat hranici mezi historicky propojenými národy na Šumavě či v Krušných horách.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.