E15.cz - Názory 27.12.2023 19:41  Letos v únoru začala platit sleva na sociální pojištění pro částečné úvazky u určitých skupin, jako jsou starší 55 let nebo rodiče malých dětí. Stát jejím zavedením chtěl reagovat na potřeby trhu práce, na kterém zoufale chybějí lidé. Slevy využilo jen do konce října přes 22 tisíc zaměstnavatelů, kteří tak díky tomu měsíčně dle dat České správy sociálního zabezpečení ušetřili v průměru sto milionů korun. Část z nich však této výhody stále nevyužívá a ti, kteří k nim přistoupili, je nevnímají jako primární motivaci. Od ledna ale stát může opět výrazně přispět dalšímu rozvoji částečných úvazků – zpřísněním podmínek u dohod o provedení práce a činnosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.