E15.cz - Názory 30.12.2023 08:00  Na jaké burze investovat v příštím roce své těžce vydělané peníze? To je přece triviální úloha. Každý broker si nechá po schůzce s klientem podepsat disclaimer o tom, že historický výnos té konkrétní investice nepředurčuje výnos budoucí. Má i nemá pravdu. Věc má totiž velký, či chcete-li ostrý háček. Záleží na tom, jak dlouho do historie půjdete. Půlroční růstový rádoby-trend může být pochopitelně irelevantní a v dalším období své investory pohřbí. Pokud ale jedna burza dává systematicky a významně lepší výsledky než jiná burza, pak zní pravidlo právě opačně: zřejmě se v takovém případě jedná o trh, který dokáže vydělávat investorům peníze dlouhodobě. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.