EuroZprávy.cz 15.01.2024 23:50 Už samotný postup do finále mistrovství světa byl pro české hokejové reprezentantky do 18 let historickým úspěchem, který málokdo čekal. Málokdo pak předpokládal, že by juniorky mohly svou senzační cestu dotáhnout až k triumfu nad Američankami ve finále. I navzdory víře mnoha českých fanoušků se tyto předpoklady naplnily, když Američanky nikterak nezaskočil gól Adély Šapovalivové těsně před druhou pauzou, kterým se snížilo na 1:2. Nakonec zámořské hokejistky ve třetí třetině naplno ukázaly rozdíl mezi oběma týmy a jasně Češky převálcovaly 5:1. I tak je stříbro ze světového šampionátu příslibem do budoucna pro český ženský hokej.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.