EuroZprávy.cz 04.01.2024 19:50 Podle zákulisních informací měla být právě osoba bývalého fotbalového reprezentanta Pavla Nedvěda tím nejhlavnějším důvodem krachu posledních jednání výkonného výboru Fotbalové asociace ČR o novém reprezentačním kouči v prosinci. Nyní by už žádný problém kolem volby nového trenéra národního týmu být neměl, protože ve středu se právě Pavel Nedvěd nechal slyšet, že nabídku ze strany asociace stát se generálním manažerem národního týmu nakonec odmítl. Stalo se tak den před mimořádným jednáním výkonného výboru FAČR, na kterém by se tak mohlo definitivně rozhodnout.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.