Blesk.cz 10.05.2024 00:01  Poslanci se ve čtvrtek vydali řešit opět korespondeční volbu a teprve po dlouhých 6,5 hodinách se dobrali k tomu, aby schválili program schůze. Opoziční lídři se totiž dostávali během svých obsáhlých projevů ke všemu možnému - a to nejen nejen k obvyklé kritice vlády Petra Fialy . Andrej Babiš opět řešil spory kolem důchodové reformy, Tomio Okamura migrační pakt. A Karel Havlíček zašel ještě dál, když se dostal ke svým vyhroceným sporům se starostou Řeporyjí Pavlem Novotným . Když debaty nebraly konce, ve čtvrtek ve 22:00 premiér Petr Fiala vzkázal přes sociální síť, že korespondenční volbu pětikoalice prosadí, i kdyby měla ve Sněmovně trávit další dny a noci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.