E15.cz - Názory 10.05.2024 17:00  Podnikatel Karel Pražák při převzetí společnosti Synthesia prohlásil, že buduje pod svou skupinou Kaprain velkou chemickou skupinu. Tři měsíce po převzetí pardubické chemičky tato slova potvrzuje i činy, když urychlil investice do rozšíření výrobních kapacit nitrocelulózy. Skupina však nechce rozvíjet jen výrobu suroviny pro střelný prach, ale i všechny zbývající provozy. Cílem skupiny je růst zejména z pohledu zisku, říká nový šéf celé chemické divize Kaprainu Jan Kadaník. „Když se budeme porovnávat k roku 2022, tak bychom za pět až sedm let chtěli vytvářet pravidelně zisky o 50 až 100 procent vyšší. Je to ambiciózní a mohou nám to zkomplikovat nejrůznější vnější okolnosti. Každopádně tam někam cílíme,“ říká Kadaník.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.