E15.cz - Technologie a média 15.05.2024 12:50  Ministerstvo průmyslu a obchodu představilo v únoru návrh aktualizace energetické koncepce. Vláda by jej pak měla v průběhu jara schválit. Na jeho základě se výrazně promění energetický mix Česka. Paralelně se státní energetickou koncepcí byla připravena aktualizace Politiky ochrany klimatu. Česko má do roku 2030 snížit emise skleníkových plynů alespoň o 55 % ve srovnání s rokem 1990 díky rozvoji obnovitelných zdrojů energie, úsporám energií a útlumu uhlí do roku 2033. Co je třeba udělat, aby tyto cíle neskončily pouze na papíře? Sledujte přímý přenos konference IVD.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.