E15.cz - Technologie a média 15.05.2024 17:40  Automobilky šetří a zakázek v automobilovém průmyslu rapidně ubývá. Pociťuje to i nástrojářská divize Machinery z holdingu Koh-i-noor, kterou vede Robert Záboj. Formy a další díly, jež vyrábí v Poličce a v Rožnově, putují do automobilek nebo k velkým dodavatelům, jako jsou například Bosch či Continental. A neprožívá zrovna lehké časy: Podle Záboje Čína smete německé i české nástrojárny z mapy do pěti let. Ani automobilky jako mimo jiné Škoda Auto nebudou mít šanci čínským soupeřům konkurovat, tvrdí Záboj. „Evropu čeká obrovské zemětřesení,“ říká zkušený manažer, kterého do podniku před lety přivedl jeho majitel, miliardář Vlastislav Bříza.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.