E15.cz - Technologie a média 22.05.2024 14:50  Celé měsíce se hovoří o tom, že ve volbách do Evropského parlamentu posílí radikálové a euroskeptici, a v příštích letech tak ovlivní zelenou a migrační agendu sedmadvacítky. Jejich kritici si dělali naděje, že se těmto stranám nepodaří účinně spojit, protože mají často příliš rozdílné zájmy. Realita předčila očekávání. Ještě před hlasováním odmítlo francouzské Národní sdružení Marine Le Penové spolupráci s Alternativou pro Německo . Problémy se rýsují i na jiných frontách, hlavně při řešení otázky, v jaké frakci skončí Fidesz maďarského premiéra Viktora Orbána.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.