E15.cz - Technologie a média 23.05.2024 11:30  Na obchodní dům Máj před několika dny usedli barevní motýli umělce Davida Černého. A přestože si odpůrci stěžují, že měla instalaci díla předcházet rozsáhlá diskuse, zdá se, že se k celé věci v posledních týdnech vyjádřil snad úplně každý a řečeno bylo vše. Nutno dodat, že debata se do značné míry již tradičně smrskla do českého „ideologického“ rámce, kdy na jedné straně stojí „komunisté“ a „zapšklíci“, jak je označuje sám Černý. Ti prý blokují snahu schopných lidí cokoliv udělat. Na druhé straně stojí zaprodanci peněz, kteří namísto společností očekávaného altruismu podporují umění, pomocí kterého se dělá jen PR kapitalistům a jejich touze po ziscích.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.