E15.cz - Technologie a média 24.05.2024 17:00  Poptávka po letních dovolených trhá rekordy. Ani masivní inflační vlna, která citelně oslabila české domácnosti a zvedla ceny letenek i hotelů, nezpomalila příval prodejů, který hlasí mainstreamové i specializované cestovní kanceláře. Tržby by přitom byly ještě vyšší, kdyby rozpočet části klientů nekosil růst úroků z hypoték nebo kdyby výrobci letadel Boeing a Airbus byli schopni dodávat na trh více strojů. Přesto je zájem o dovolenou u moře výrazně větší než loni, tedy v roce, za který lídři trhu cestovek již ohlásili rekordní hospodářské výsledky.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.