ParlamentniListy.cz 01.06.2024 02:21 Doba prudkého zdražování v Evropě konečně skončila a ceny již podle centrálních bank nemají růst o mnoho více než o cílená 2 % ročně. Jenže co když ne? Bankéři jedné z největších evropských bank – BNP Paribas – jsou totiž opačného názoru a naznačují, že Evropa bude možná v ekonomické struktuře čelit „generační změně“, která většinu jejích obyvatel příliš nepotěší. Na zdražování si dle nich dost možná Evropané budou nuceni zvyknout. Půjde prý o nový normál. „10, 20, 30 let rostoucí inflace a úrokových sazeb,“ zaznívá hrozící scénář.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.