Denik.cz 01.06.2024 07:41 Přestože se ovzduší v zimním období zejména na venkově výrazně zlepšilo, k ideálnímu stavu má stále daleko. Větší čistotě vzduchu má již v příští topné sezoně pomoci zákaz používání starých kotlů 1. a 2. třídy platný od 1. září letošního roku. Domácnosti se na něj mohly připravovat téměř 12 let. Kdo si starý kotel na uhlí nebo koks stále nevyměnil za ekologičtější způsob vytápění, má nyní poslední možnost. Pokud tak včas neučiní, hrozí mu vysoké pokuty. Deník nyní přináší odpovědi na nejdůležitější související otázky.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.