Denik.cz 01.06.2024 07:41 Do emigrace Waldemara Matušky ještě zbýval nějaký čas, a tak v červnu 1984 mohl podnik Ovoce a zelenina použít ve svém výkupním inzerátu slogan, který připomínal zpěvákův hit, aniž to u někoho vzbudilo podezření z provokace. Také končil školní rok a začínaly pomalu prázdniny, což byl pro obchod s botami Obuv dost dobrý důvod k tomu, aby vyrukoval s reklamou na dětské holínky. Ty se hodily už i v červnu – zejména u Starého Města na Šumpersku, kde bouře a kroupy způsobily zemědělcům škodu za milion, a ve východních Čechách, kde průtrž mračen vedla v Novém Bydžově dokonce k blackoutu. V Praze se podařilo na druhý pokus odhalit sochu Bedřichu Smetanovi a taky se odehrálo celostátní setkání pionýrů. Vůbec se děly věci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.