ParlamentniListy.cz 01.06.2024 17:20 Německý ministr obrany Boris Pistorius oznámil balíček pomoci Ukrajině v hodnotě 500 milionů eur, v přepočtu asi 12,3 miliardy korun. Další pomoc Ruskem ničené Ukrajině přislíbili i Norové, Islanďané či Poláci. Američané a Němci dovolili Kyjevu použit americké a německé zbraně v omezené míře proti některým vojenským cílům v Rusku. Jedna věc však zůstává nejasná. Zato už je jasné, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj obdržel políček od Pekingu. A bývalý velitel amerických sil v Evropě Ben Hodges hledá odpověď na otázku – „co když Rusko zvítězí?“ „Ó, můj bože,“ prohlásil.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.