ParlamentniListy.cz 02.06.2024 07:40 Lídryně kandidátky STAN Danuše Nerudová oznámila rozhodnutí jít do duelu s jedničkou koalice Přísahy a Motoristů Filipem Turkem, jehož dle svých slov chce konfrontovat kvůli jeho názorům na účastníky Prague Pride, na duševní problémy mladé generace či na klimatickou změnu. „Chová se jak velký machr, protože jste se mu nikdo pořádně nepostavil,“ padlo od kandidátky do Evropského parlamentu. Podle mnohých názorů však rozhodnutí Nerudové naopak Turka představí i voličům, kteří o něm dosud neslyšeli, a přinese mu hlasy navíc. „Politici STAN právě rozjeli masivní kampaň Filipa Turka s cílem zviditelnit ho širší populaci,“ zaznívá.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.