Týden.cz - Auta 02.06.2024 15:40 Izrael předložil nový návrh komplexní dohody o příměří v Pásmu Gazy a o propuštění rukojmích zadržovaných palestinským hnutím Hamás. Prohlásil to dnes americký prezident Joe Biden a zároveň vyzval Hamás, aby návrh přijal. Šéf Bílého domu dodal, že navrhované příměří je nejlepší cestou k ukončení konfliktu, a současně upozornil, že Hamás už není schopen zopakovat teroristické útoky ze 7. října. Hamás reagoval prohlášením, že návrh dohody oznámený Bidenem vnímá pozitivně. Úřad izraelského premiéra uvedl, že Benjamin Netanjahu sice pověřil své vyjednavače navržením dohody o návratu rukojmích, ale válka v Gaze nemůže skončit bez zničení Hamásu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.