E15.cz - Technologie a média 03.06.2024 23:00  Jižní Korea chce vytvořit konkurenci americké společnosti Nvidia, jež dominuje dodávkám čipů pro umělou inteligenci typu ChatGPT od OpenAI. Tamní polovodičoví titáni už začali posílat peníze do startupu DeepX, který založil Lokwon Kim, jeden z klíčových tvůrců čipů pro iPhony. „Naše čipy pro AI budou použitelné ve všech zařízeních, ne pouze v datacentrech jako u Nvidie,“ řekl Kim během rozhovoru s e15 na národní univerzitě v Soulu. Dění na trhu souvisí i s nedávným českým prodejem firmy Neuronix AI americkému obrovi Microchip.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.