Denik.cz 04.06.2024 10:10 Po vydatných deštích zůstávaly v úterý ráno zvednuté hladiny řek na jihozápadě republiky a v části středních Čech, v noci začaly stoupat také toky na severní Moravě a ve Slezsku. Okolo 06:00 platil jeden ze tří povodňových stupňů na 14 stanicích v Česku. Radbuza ve Staňkově v Plzeňském kraji, která byla od neděle na nejvyšším třetím stupni, v noci klesla na druhý povodňový stupeň. Na třetí stupeň povodňové aktivity se dostala říčka Ropičanka na Třinecku v měřicí stanici Řeka, vyplývá z informací hydrologů na webu Českého hydrometeorologického ústavu . Na severovýchodě ČR hrozí dnes vydatný déšť a povodně. V Beskydech spadlo do rána až 140 milimetrů srážek. Meteorologové proto rozšířili výstrahu, která v Moravskoslezském a Zlínském kraji varovala před silným deštěm a bouřkami. Výstraha před stoupajícími hladinami řek dál platí pro Prahu, část Plzeňského a Středočeského kraje.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.