Denik.cz 04.06.2024 15:30 V bavorském Pasově přes noc výrazně stoupla hladina Dunaje, která v poledne dosáhla takřka deseti metrů. Vodohospodáři přitom původně počítali, že Dunaj v Pasově dosáhne vrcholu dnes odpoledne na úrovni 9,5 metru. Ve švábském Offingenu záchranáři nadále pátrají po hasiči, který je od neděle pohřešován. Záplavy si dosud vyžádaly pět mrtvých. Spolkový ministr hospodářství Robert Habeck přislíbil obyvatelům postižených regionů na jihu Německa pomoc s obnovou. Bavorsko již oznámilo, že prozatím uvolní na pomoc lidem a firmám 100 milionů eur .

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.