ParlamentniListy.cz 05.06.2024 04:20 Naréndra Módí v úterý večer vyhlásil vítězství své Indické lidové strany v celostátních volbách, kterých se účastnilo okolo 66 procent obyvatel Indie. Výsledek ovšem nedopadl podle Módího očekávání, nepodařilo se mu získat absolutní většinu. Snížený mandát pro Módího vládnoucí alianci vylučuje možnost změn sekulární indické ústavy, před kterými varovaly opoziční skupiny. Podle analytiků k poklesu BJP přispěly rostoucí ceny, nezaměstnanost, kontroverzní vojenská reforma a Módího agresivní kampaň, která mohla některé voliče odradit.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.