E15.cz - Technologie a média 05.06.2024 19:00  Pokušení předvolebních dárků je velké a poznamenává také současnou vládní koalici. Patrné je už teď před volbami do Evropského parlamentu a podzimními krajskými a senátními volbami. Zdaleka největším tlakům ale budou trojblok Spolu, STAN a Pirátská strana vystaveny před volbami do Poslanecké sněmovny, z nichž vzejde nový kabinet. Dokládají to už nynější požadavky ministrů na státní rozpočet pro příští rok. Kdyby jim měl šéf státní pokladny Zbyněk Stanjura vyhovět, musel by schodek zatím prvního nástřelu finančního plánu s deficitem 235 miliard korun zvýšit přibližně o sto miliard.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.