ParlamentniListy.cz 05.06.2024 19:00 VIDLÁKŮV TÝDEN „Je vidět, že Poslanecká sněmovna posiluje přátelství i mezi nepřáteli. Vidět Tomia Okamuru v družném, usměvavém rozhovoru s Vítkem Rakušanem, to je něco, co si zapamatujete. Zároveň byla zřetelně vidět ta propast mezi těmi, co už spolu ve sněmovně mluví a mezi těmi, co jsou mimo. Ale dlužno říci, že ti mimosněmovní byli v debatě mnohem lepší.“ Tak shrnul své dojmy z předvolební debaty CNN Prima NEWS, kterou sledoval přímo ve studiu z publika, moravský zemědělec a bloger Daniel Sterzik, zvaný Vidlák. V ParlamentníchListech.cz činí poslední slovo před eurovolbami.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.