ParlamentniListy.cz 06.06.2024 14:50 V půli června proběhne ve Švýcarsku mírový summit, do něhož ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vkládá velké naděje. Elina Beketová, demokratická členka Centra pro analýzu evropské politiky však upozornila, že od tohoto summitu nelze čekat zázraky. Zvlášť, když na Ukrajině dál teče krev. A Ukrajinci se zlobí na Američany, že necvičí víc ukrajinských pilotů na stíhačkách F-16. Mezitím zdroj z hlavního ukrajinského ředitelství vojenské rozvědky uvedl, že na okupované Ukrajině a poblíž mezinárodních hranic je soustředěno zhruba 550 000 ruských vojenských a polovojenských sil.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.