E15.cz - Technologie a média 06.06.2024 19:33  Lidé zranění při tragické srážce vlaků v Pardubicích mají nárok na několik druhů odškodnění. Je ale potřeba potvrzení od lékařů, dobrá dokumentace zranění a okamžitě kontaktovat dopravce. Právo na kompenzaci mají i rodiny cestujících, kteří při nehodě zemřeli, žádat ji mohou rovněž jejich přátelé či dobří známí, říká Tomáš Beck, výkonný ředitel společnosti Vindicia, která se na odškodnění zaměřuje. Čelní srážka rychlíku společnosti RegioJet a nákladního vlaku ČD Cargo si vyžádala čtyři lidské životy, 27 lidí skončilo v nemocnicích.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.