ParlamentniListy.cz 08.06.2024 11:50 Green Deal jako směr vývoje lidské společnosti je uschlá větev od samého začátku, protože není vůbec spočítaná. „Mám velké sympatie k tomu, čemu se říká zelená ekonomika. Říkám ano, ale pod jednou podmínkou, že to bude mít elementární ekonomickou racionalitu. A to Green Deal nemá,“ zdůrazňuje pro ParlamentníListy.cz makroekonom Jaroslav Šulc. Jednička na kandidátce STAN Danuše Nerudová míní, že když se ukáže, že projekt není životaschopný, tak se bude muset změnit. „Možná rozumí účetnictví, ale o národním hospodářství neví skoro nic,“ reaguje na bývalou rektorku ekonom Jaroslav Ungerman.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.