ParlamentniListy.cz 09.06.2024 12:10 Evropské země s vysokou hustotou obydlení by si měly rozmyslet, zda se chtějí dostat do raketové války s Ruskem, varoval ruský prezident Vladimir Putin poté, co Američané a Němci povolili Ukrajincům používat některé jimi dodané zbraně k útokům na ruském území. Politolog, bývalý elitní diplomat a expert na mezinárodní otázky Petr Drulák si všímá, že Putin o těchto zbraních mluvil jako o „sofistikovaných“. Dá se tedy předpokládat, že by musely být obsluhovány západními vojáky, a to je něco jiného než kdyby je řídili Ukrajinci. Moskva by takový útok mohla brát už jako útok NATO, proto ani Putinovu hrozbu nelze brát na lehkou váhu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.