ParlamentniListy.cz 09.06.2024 22:02 INVENTURA MARKÉTY ŠICHTAŘOVÉ Do Evropy se vkradla levicová progresivistická ideologie, která je velmi nebezpečná. „Když jí nepostavíme hráz, tak skrze Green Deal dokonale zničí naší životní úroveň, protože její snahou je učinit víc lidí závislých na sociálních dávkách, vytvořit energetickou chudobu, zdražit energie, zničit náš průmysl a náš blahobyt,“ říká pro ParlamentníListy.cz Markéta Šichtařová. Sama se během kampaně pro volby do Evropského parlamentu snažila vysvětlovat na přednáškách, co neblahého se to děje s naší ekonomikou a vůbec s Evropou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.