Denik.cz 10.06.2024 20:30 Prestižní ocenění, tři vyprodané koncerty v O2 areně i turné po největších českých halách má na kontě za desetileté působení kapela Mirai. Ve svém katalogu má tři platinové desky, k nimž nedávno přibyla novinka Tomodachi. Ta je podle členů skupiny dosud nejpestřejším a nejsvobodnějším výsledkem tvorby. V překladu z japonštiny slovo znamená kamarádi, čímž čtveřice z Frýdku-Místku vyzdvihuje vzájemné silné pouto. Nejen o tom vypráví frontman Mirai Navrátil v rozhovoru pro Deník. „Spíš než nastolování témat shrnují naše desky nějakou kapelní fázi. Název té poslední – Tomodachi - jsem zvolil proto, že s kluky hrajeme deset let a stále se cítíme jako kámoši, což nebývá u každé skupiny zvykem. Můžeme spolu trávit čas na pódiu, ale taky si pak umíme zajít na pivo. Klidně si dáme společný mejdan,“ říká Mirai.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.