E15.cz - Technologie a média 12.06.2024 15:40  Na neutěšenou jižní část pražského Smíchova se začíná přesouvat stavební aktivita. Developer Sekyra Group zde zahajuje druhou etapu svého rozsáhlého projektu nové čtvrtě Smíchov City. Do několika let by zde měly vyrůst tři administrativní objekty včetně nové centrály České spořitelny a hotel. Na soukromý projekt za celkem 35 miliard korun naváže město a Správa železnic, které zde pracují na modernizaci železnice a výstavbě nového dopravního terminálu. Veřejné investice dosáhnou dalších patnácti miliard korun.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.