ParlamentniListy.cz 13.06.2024 16:30 USA a jejich zkurvení spojenci – nám vyhlásili válku bez pravidel. Alespoň to tvrdí Dmitrij Medveděv, úřadující místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace. Podle něj už ani nemusí Rusko nějak reagovat na další sankce západu, protože se s nimi už naučilo žít. Musí ale každý den působit škody těm, kdo sankce uplatňují. Tedy i České republice. „Prosím všechny, kdož přemýšlí, aby to VZALI VÁŽNĚ. To je skutečný obsah ruské politiky a její cíle. Co nechce říkat Putin, řekne Medveděv," napsal k překladu Medveděvových slov publicista Alexandr Mitrofanoy. Jenže pár slov zapomněl přeložit.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.