ParlamentniListy.cz 19.06.2024 06:30 Před několika dny se na veřejnost dostala petice širokého spektra umělců, které jinak dost podstatně rozdělují jejich politické názory. Jedno je však spojilo. Stav, v němž se nachází česká Akademie výtvarných umění a Národní galerie. Hlavní osobností a iniciátorem této akce je bývalý šéf obou jmenovaných institucí profesor Milan Knížák. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz obsáhleji vysvětluje důvody nespokojenosti. Konstatuje, že nejlepší by nyní bylo takové vysoké školy zrušit a vybudovat je znovu. „Pitomost vládne,“ komentuje Knížák celou řadu současných progresivistických témat a změn.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.